VORES ARBEJDSOMRÅDER OMFATTER

VVS-installationer

Hos Bårdesø VVS tager vi os af alle slags VVS-installationer. De omfatter alt fra etablering af nye badeværelser, gulvvarme, centralvarme, fjernvarme, nybygninger og renoveringer. Derudover sætter vi varmevandsbeholdere samt varmevekslere op, i alle forskellige størrelser, som passer til dit behov. 

Blikkenslager

Vi tilbyder følgende indefor blikkenslagerarbejde: lægning og renovering af skifertag. Derudover laver vi inddækning af kviste, udskiftning af skotrender samt montering tagrender og nedløb. 

Varmepumper

Bio Kedler

Vi monterer varmepumper i både gamle og nye huse. En varmepumpe er nem af vedligeholde og kan være en optimal løsning for mange, samt energivenlig. Derudover monterer vi luft-luft varmepumpe fx i sommerhuse. Vi hjælper også gerne hvis interessen er indenfor jordvarmeanlæg. Vi leverer og monterer jordvarmepumpem og varetager også gerne nedlægningaf jordvarmeslanger. Jordvarme er vedligeholdelsesfri og miljøvenlig. 

Vi har mange års erfaring indenfor levering og montering af træpillefyr og fastbrændselskedler herunder service af mange slags biokedler. Vi hjælper med beregning af den rigtige kedelstørrelse samt eventuelle tilskudsordninger. Biokedler er effektive, miljørigtige og økonomisk fornuftige opvarmningsformer. 

Gaskedler og gasservice

Vi monterer og servicerer mange mærker af gaskedler. Både nyinstalltioner og udskriftning af gaskedler. Derudover varertager vi lovpligtig gaseftersyn på din gaskedel. Din gaskedel kan altid kombineres med en mindre varmepumpe i et hybridanlæg, som tager højde for prisen på dit gas og el. 

Forsikringsskader

Hovedentrepriser

Synes du at det virker uoverskueligt selv at skulle kordinerer alle håndværkerer og dit nye projekt, så tilbyder vi her hos Bårdesø VVS hovedentrepriser. Dette betyder fx at hvis du skal have lavet en renovering at dit badeværelse, finder vi gerne de pågældende håndværkerer. Vi har samarbejde med mange lokale håndværksmestre. Det kan bl.a. være tømrer, murer, elektriker, kloakmester og maler.

Blødgøringsanlæg

Skulle uheldet være ude og du får brug for at benytte dig af din forsikring, er vi dit bindeled til forsikring og lekagesporing. Vi hjælper både private, virksomheder og ejerforeninger med at udbedre forsikringsskader. 

Vi tilbyder levering og montering af godkendte blødgøringsanlæg, som reducerer kalkindholdet i vandet. Du undgår de omkostningstunge reperationer af vandhaner, toiletter, opvaskemaskiner og varmeanlæg da de ikke længere ødelægges af kalk. 

Udlejning af toilet-/badevogn

Vintersikring af sommerhuse

Hvis du vælger at få os til at renovere dit badeværelse, stiller vi gratis toilet-/badevogn til rådighed i hele renoveringsperioden. Derudover tilbyder vi også udlejning af vognen, hvis du fx skal holde en havefest. 

Vi tilbyder vintersikring af dit sommerhus hvor vi tømmer anlægget for vand og frostsikrer med kølervæske. Dette sikrer at dine installationer ikke bliver frostsprængt herover vinteren. 

Solvarme

Vi leverer og monterer solvarmeanlæg hvis man ønsker at udnytte solens energi til, at producerer varmt vand. Dette kan også kombineres både med gaskedler, biokedler og varmepumper. 

Nedlægning af permafrostslanger

Vi er som noget nyt, begyndt at tilbyde nedgravning af permafrostslanger og tilslutning heraf i frysehuse.